<< TILBAGE TIL FILMOVERSIGTEN

Min første elefant

Jan Krossteigs første elefant

Dette er den helt nøgne og ærlige beretning fra en storvildtjægers første møde med det afrikanske kontinents ultimative storvildt.
En rejse ind i hjertet af Ækvatorialguineas tætte jungle på jagt efter de næsten usynlige skovelefanter, som man kommer meget – meget tæt på, uden at være i stand til at se hele dyret. Og samtidig en rejse ind i alle jagtberetningers sjæl om personlige mål og udfordringer der udleves i et spændingsfelt mellem klaustrofobisk rædsel og sammenbidt beslutsomhed.

Denne medrivende jagtberetning er optaget i 2009 hvor Steen Andersen fulgte med Jan Krossteig på elefant- og bøffeljagt i Kruger Nationalparken i Sydafrika.
Dramaet står tydeligt i Jans funklende øjne, når han her i skyggen af den afrikanske bush genfortæller sin beretning om elefantjagten, der undervejs blev en stor angstfyldt knude lige midt i mellemgulvet.

April 2017 solgte Jan Krossteig majoriteten af sit livsværk, men er fortsat bestyrelsesformand for Diana Jagtrejser/Limpopo Travel, og derfor stadig en af de store jagtprofiler, som skal lede branchen ind i fremtiden.