<< TILBAGE TIL FILMOVERSIGTEN

Du skal være medlem for at se filmen

For kun Kr. 69,- / md. har du ubegrænset adgang til alle vores jagtfilm.

TILMELD DIG NU

Min første elefant - Trailer

Jan Krossteigs første elefant

Dette er den helt nøgne og ærlige beretning fra en storvildtjægers første møde med det afrikanske kontinents ultimative storvildt.
En rejse ind i hjertet af Ækvatorialguineas tætte jungle på jagt efter de næsten usynlige skovelefanter, som man kommer meget – meget tæt på, uden at være i stand til at se hele dyret. Og samtidig en rejse ind i alle jagtberetningers sjæl om personlige mål og udfordringer der udleves i et spændingsfelt mellem klaustrofobisk rædsel og sammenbidt beslutsomhed.

Denne medrivende jagtberetning er optaget i 2009 hvor Steen Andersen fulgte med Jan Krossteig på elefant- og bøffeljagt i Kruger Nationalparken i Sydafrika.
Dramaet står tydeligt i Jans funklende øjne, når han her i skyggen af den afrikanske bush genfortæller sin beretning om elefantjagten, der undervejs blev en stor angstfyldt knude lige midt i mellemgulvet.

April 2017 solgte Jan Krossteig majoriteten af sit livsværk, men er fortsat bestyrelsesformand for Diana Jagtrejser/Limpopo Travel, og derfor stadig en af de store jagtprofiler, som skal lede branchen ind i fremtiden.