<< TILBAGE TIL FILMOVERSIGTEN

Du skal være medlem for at se filmen

Fra kun Kr. 49,- / md. har du ubegrænset adgang til alle vores jagtfilm.
Bemærk: Nye film hver måned!

TILMELD DIG NU

Testjagt

Jagtmagasinet har været på testjagt i Grønland. Noget af jagten forløb glimrende, andet gjorde ikke.
Moskusokse, sol og snestorm. Et dyr – et skud. Stærk gammel moskusokse som omkom på spektakulær vis, og Steen som fældede den med en enkelt velrettet .338´er Blaser Magnum.

Den grønlandske sensommer er stærk og smuk. Man skal være forberedt på lidt af hvert, for vejret skifter. Fra sol og skjorteærmer den ene dag, til sne og polarblæst den næste.

Den testjagt som Jagtmagasinet her deltager i, fandt sted i dagene fra den 9. til den 12. september 2010. Den foregik cirka en times sejlads fra havnen i Kangerlussuaq, hvor den daglige maskine fra København lander.

Jagtmagasinet var af sted sammen med to andre jægere og yderligere to ledsagere, og efter turen i den fine lille kutter, vandrede holdet først op til de lokale fangeres sommerlejr, hvor der blev budt på skoldhed moskusgryde, og derfra videre op til jagtlejren, lige ved en smuk smeltevandssø. En vandretur på i alt halvanden time. Heldigvis var der motoriseret assistance til at transportere oppakningen op til lejren.

Rejsen var arrangeret af Diana Jagtrejser, som har fat i et godt koncept til en fornuftig pris – når detaljerne bliver finpudset.