<< TILBAGE TIL FILMOVERSIGTEN

Du skal være medlem for at se filmen

Fra kun Kr. 49,- / md. har du ubegrænset adgang til alle vores jagtfilm.
Bemærk: Nye film hver måned!

TILMELD DIG NU

Pramjagt med Claus Lind Christensen 2008

Tilbage i 2008 tog Jagtmagasinet en kold januardag med den daværende strandjagtentusiast Claus Lind Christensen ud på fjorden. Det blev til nogle smukke scener med klassisk dansk strandjagt, og en informativ samtale om hvordan sådan en jagt gribes an, om udstyr og teknik og ikke mindst om sikkerhed.
Alt dette er stadig informativt den dag i dag.
At Claus så senere blev valgt og genvalgt til formand for Danmarks Jægerforbund giver blot denne udgave af Jagtmagasinet et endnu mere interessant og historisk præg, for her er der lejlighed til at opleve Claus Lind Christensen i det jagtmiljø som han er præget af, opvokset med og stadig ihærdig fortaler for.

Jagtmagasinet har været en fast del af sendefladen på dk4 siden 2002, og under etiketten Classic har vi udvalgt en del af de ældre produktioner til udgivelse her på HuntersMagazine.tv.
Teknisk set er filmene bedagede, men indholdet, jagten og stemningen er stadig gældende, og derfor vil vi også gerne stille disse ældre film til rådighed, i håbet om at det endnu bredere udvalg opvejer den forældede tv-teknik.